0614797654

Gratis Skinscan

Zichtbare huidverbetering

Tarieven Alara Beauty Rotterdam

Hier vind je een overzicht van alle behandelingen die je bij Alara Beauty kunt ondergaan. Wij raden je aan om de treatment pas te kiezen nadat je de Skinscan hebt gehad. Iedere huid is anders en heeft andere behoeften. De Skinscan zal precies laten zien welke behandeling voor jou het beste is geschikt. Op deze manier ontvang jij altijd een behandeling die past bij jouw huidconditie en jouw huidverzorgingsdoelen. 

Wij werken altijd met het DÉCAAR Beauty Plan. Dit plan omvat de vier stappen die zorgen voor een stralende en gezonde huid. Klik hier om meer te lezen over het DÉCAAR Beauty Plan en de Skinscan.

DÉCAAR TREATMENTS

Algen Peeling

VOOR EEN NIEUWE HUID IN 10 DAGEN

De Algen Peeling is het paradepaardje en de signature Treatment van DÉCAAR. Wij hebben al heel veel cliënten geholpen bij uiteenlopende huidproblemen zoals acne, littekens en pigmentatie. De Algen Peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen

€ 95,00

Renaissance Treatment

VOOR HUIDVERJONGING & VERSTEVIGING

De DÉCAAR Renaissance Treatment is een schoonheidsbehandeling die door de DÉCAAR-specialist volledig wordt afgestemd op dat wat de huid nodig heeft. Door de mogelijkheid om boosters (peptiden en antioxidanten) onderling met elkaar te combineren, worden de hoogst haalbare resultaten bereikt.

€ 95,00

Deep Phyto Peeling

VOOR ZICHTBARE VERBETERING

De DÉCAAR Deep Phyto Peeling is ontwikkeld op basis van fruitzuren. De peeling is erop gericht de huid zichtbaar te verbeteren en is met name geschikt voor het behandelen van huidproblemen.

€ 55,00

C02 Treatment

VOOR EEN ALGEHEEL GEZONDERE HUID

De huid door middel van kooldioxide (CO2) voorzien van meer zuurstof. Deze treatment is nog effectiever wanneer de Ultrasonic Skin Blade in de behandeling wordt geintegreerd.

€ 95,00

Oxygen Treatment

Tijdens de DÉCAAR Oxygen Treatment wordt de huid voorzien van zuurstof, in de vorm van perfluorcarbon. Hoe meer zuurstof er in de huid aanwezig is, hoe mooier, jeugdiger en stralender de huid eruitziet.

€ 75,00

Boost my skin

Het intensief reinigen van de huid en deze voorzien van hoog geconcentreerde werkstoffen.

€ 65,00

Me-time Treatment

Het intensief reinigen van de huid en deze voorzien van hoog geconcentreerde werkstoffen. Daarnaast zorgen we voor een stukje ontspanning tijdens de behandeling

€ 87,50

Cleansing Treatment

Het intensief reinigen van de huid welke nog geen Algen Peeling mag ondergaan.
 

€ 57,50

Quick Refresh Treatment

Dient ter kennismaking en tevens om de huid kort te reinigen voorafgaande aan bijvoorbeeld de Algen Peeling of de Deep Phyto Peel.

€ 30,00